Sauna seksiä vaimo sai vierasta homoseksuaaliseen

Posted on

Valitettavasti häiriköt saavat aina tahtonsa läpi, jos haluavat suistaa asiallisen keskustelun raiteiltaan. Kun he ovat esittäneet kantansa, eivät muut enää viitsi paneutua itse asiaan edes pitkällä tikullakaan.

En tiedä, mitä häiriköt tästä saavat, mielihyvää kumminkin. Aina löytyy jokin, joka haluaa pilata. Kirjoitin tänne toissapäivänä tisseistäni, ehkä vähän lapsellisen jutun mutta ihan vilpittömässä mielessä kumminkin.

Yllätyin siitä määrätietoisen tyrmäyksen voimasta, minkä spontaani juttuni sai aikaan. Onneks näitä saa sentään vielä lukea vapaasti ilman taustaraadin lupaa. D menikö hermot " Ihan kiva että jaksat jutella itsesi kanssa näillä sivuilla. Olisit vaan lisännyt "urpoja, urpoja, urpoja" kommentisi uuden nimimerkkisi alle: Ei se kirjoitus kyllä vaikuttanut elikkämiehen käsialalta, mutta mistä näistä tietää. Niille ei vain voi mitään. Luulen, että monet muutkin on saaneet heistä tarpeekseen.

Muuten, ei sinun tarvitse ollenkaan pelätä kirjoituksiesi lapsellisuutta. Häiriköt ovat tässä suhteessa ylivertaisia, mutteivät itse sitä henkisen tasonsa takia huomaa. Olisi helpompi maailma, jos sairautta ja rikollisuutta ei olisi, mutta ne vain kuuluvat elämään. Niin se vaan on.

Kirjoituksesi paljastaa, että olet fiksu ihminen. Yritän kuitenkin vielä itse asiasta. Minulle tuli tilanteesta mieleeni eräitä mahdollisuuksia. Ehkä rouva halusi kokea toisen miehen käsityksen omasta viehättävyydestään. Oli erittäin sievää katsella, kun hän masturboi. Toin hänelle sen myös selväksi.

Voi olla myös, että jos hieroo saippuaa kiihottuneeseen pilluunsa, ei ole niinkään helppo lopettaa vaan täytyy jatkaa laukeamiseen asti. On myös ihan mahdollista, että rouva vain nautti, kun teki julkisesti intiimiä asiaa.

Joka tapauksessa asia pani minut ajattelemaan, että ei se nyt niin sopimatonta ole. Me ihmiset pelkäämme kaikenlaista. Jos joku on rohkeampi, hänelle kuuluu kannustus eikä moite. Ainakaan mitään kieltistä ei seurannut. Heh, joku näkyy vaihtavan mielipiteitä itsensä kanssa.

Muista nyt eka sääntö! Sulla taas on tarve kuitata joka ketjuun jotain paranoidista. Pue ittes vaikka foliohattuun jos se auttais? Täällä ihmiset haluaisi keskustella seksistä. Ei sille voi mitään. Ajatuksesi paranoidiasta voi tässä olla oikeakin selitys. Mielisairasta ei voi järkevällä puheella saada ymmärtämään.

Olen sen kokenut käytännössäkin. Olen nääs sellaisella alalla. Jos tässä nyt uskaltais itse asiaan eli siihen saunaseuraanne. Ehkä voisin itsekin tehdä niin, riippuu kyllä tosi paljon seurasta. Aika rohkee nainen kumminkin.

Ehkä hänessä on pikkuisen vilauttelijan vikaa? Taitaa sama heppu latoa tolle urakalla miinuksia: Hyvänä esimerkkinä käy tämä palstaa jo ilmeisesti vuosia piinannut, tai luultavimmin monia myös ilahduttanut massa-avaaja, joka sai alkuvuodesta lempinimen "elikkämies".

Siinäpä vasta kaveri, jolla ei ole kaikki kohdillaan. On luonnollista, että kun lukija toteaa palstan häirikköjen temmellyskentäksi, varoo itse ottamasta kantaa, ettei joutuisi samaisen ryöpytyksen uhriksi. Sinulle 10 pistettä rohkeudestasi. Tiesittekö muuten, että usein ne, jotka homottelevat toisia, tuntevat vetoa samaa sukupuolta kohtaan?

Sama kuvio taitaa olla kyseessä silloin, kun väittää jotakuta mielisairaaksi Homottelu ja homokammo ovat eri asia. Homoksi tai mielisairaaksi haukkuminen on ns. Sit kun aletaan halventaa homoja tai analysoimaan heidän käytöstään kiihkeästi niin se alkaa mielestäni kuulostamaan homokammoiselta piilohomolta. Tuskin pitää paikkansa, mitä "niuvan mies" väittää, mutta on kyllä yleinen propagandaväite.

Muu nimittely paljastaa lähinnä sen, että nimittelijä on saanut tarpeekseen tai on hermostunut. Asiayhteydestä selviää, onko kysymys asiallisesta toteamuksesta. Homoksi tai mielisairaaksi nimittely on siis ihan ok, jos on pikkasen hermostunut? En minä sanonut, että se olisii ok, vaan sanoin, että se paljastaa sanojan mielentilan. Ei ole asiallista homottelua. Homottelu on sopimatonta nimittelyä, eikä sovi sivistyneeseen käytökseen.

Sana "homottelu" jo sisältää käsityksen, että homoseksuaalisuudessa olisi jotakin kielteistä. Myöskaan homous ei ole sairaus, vaan normaali seksuaalinen suuntaus. On asiallista sanoa tarvittaessa homoa homoksi, mutta vain tarvittaessa. Lisäksi ei pidä sanoa, jos homo ei halua tiedottaa julkisesti, minkä suuntauksen mukaan toimii. Ei varmaan heterokaan pidä siitä, jos hänen heterouttaan korostetaan.

Sanaa muutenkin tarvitaan harvoin. Sen sijaan sanaa "mielisairas" tulee voida käyttää, jos sillä selitetään vahvasti poikkeavaa käytöstä. Toistan vielä mitä sanoin: Muu nimittely paljastaa sen, että nimittelijä on saanut tarpeekseen tai on hermostunut. Mielisairaudesta sanoin, että se on sanottavissa. Nimittelyä en lukenut nimiteltävän vaan nimittelijän viaksi.

En sanonut, että asiayhteydestä selviäisi, millaista on asiallinen nimittely, vaan mainitsin siitä selviävän "asiallisen toteamuksen". Ei ole asiallista nimittelyä. Tuliko tämä nyt selväksi? Aivan varmasti kaikille tuli selväksi suhteesi mielisairauteen. Oot kai elikkämies ;. Mielisairaus ei ole kenenkään vika. Johtuupa se synnynnäisistä tekijöista tai ympäristöstä, kumpaakaan ei voi valita.

Miksi tämä nyt ei mene perille? Oletko mielisairas, joka ei vielä pysty sulattamaan asiaa? Loppuheittosi, että olisin elikkämies on luokaton. Elikkämies on kiusannut palstoja pitkän aikaa. Toivomme kaikki, että hän rauhoittuisi. Muuten viestisi oli täyttä asiaa. Heh, hokasin just, mitä tarkoitit: Kyllä oli kiihottavaa katsoa kun vaimoa tanssitettiin ja kädet hyväili pakaroita. Yks nuorempi kundi oli koko aika muijan kimpussa ja ne suutelikin hitaiden aikana ja rouva puristeli kaverin etumusta.

Kaveri hiplas muijan pakaroita ja sukkanauhan reunaa. Se oli ihan punanen kasvoiltaan eikä edes yrittänyt peitellä järkyttävää seisokkiaan. Sitten vaan nopeasti karkuun ja huoneeseen köyrimään. Mun puolesta kaveri olis voinut tulla mukaankin, mutta vaimo vähän empi.

Sano että ehkä joku toinen kerta. Oltiin kumpikin niin kiihottuneita. Kyllä maistui kummaalekin köyriminen! Moi olen ollut muutaman kerran kolmantena ja kokemukset ovat olleet kyllä mahtavia. Asiaan vihkiytymättömänä kysyisin, mikä oikeastaan on homman idea Odottaa kotona tumput taskuissa kun vaimo ramppaa kylässä: Minusta se vaikuttaa jollain tavalla homoseksuaaliselta, kun mies kiihottuu toisesta miehestä.

Vaikkei tämä toinen mies ole edes läsnä, mutta hänen "merkkinsä" ovat spermaa, videoita jne. No, ei siinä mitään, homoseksuaalisuus on ihan OK. Mutta jos tässä on kyse sellaisesta, että vaimoa lainaava mies tuntee itsensä jotenkin huonoksi mieheksi, niin se on vähän surullista.

Siis että jos vaimonlainaajan pitää saada tukea omalle miehuudelleen toiselta mieheltä nuorelta, isokaluiselta jne. Vaikka asetelma saattaa tuntua kiihottavalta, niin olisiko kumminkin kivempi tuntea itsensä riittäväksi mieheksi, joka pysty olemaan tarpeeksi hyvä mies vaimolleen?

Homosteluun en ota kantaa, kun en ole asiaa koskaan tuolta kannalta ajatellut. Jutun juju on siinä, että minulle tuottaa nautintoa kuvitella naistani toisen käsittelyssä. Kuvittelen mielessäni, kuinka naiseni kiihottuu - niin kuin kiihottuukin - valtavasti vieraasta miehestä. Oleellista on halu tarjota nautintoa kumppanilleen. Toisaalta saan naiseni takaisin pillu turvoksissa ja tyydytettynä, mutta ah, niin kiimaisena.

Ja minä haluan naiseni juuri sellaisena. Yhdestä sessiosta ja sen muistelusta riittää nautintoa viikoiksi eteenpäin. Tämäntyyppiseen kumppanin naitattamiseen ei pysty se, jolla on huono itsetunto - ei siis reppana. Etkö sinä saatanan kusipää ymmärrä häipyä täältä palstalta vaikka helvettiin saakka. Sinä olet pelkkä saasta.

Vaimo käy yhteisesti sovituissa kokouksissa joissa vaimoni on ainut naispulinen henkilö näissä kokouksissa joihin liittyy yleensä sauna-ilta. Yleensä taksi tuo vaimon kotiin, mutta muutaman kerran kokouskaverit on tuonut vaimon kotiin kun on sammunut ja laittanut sänkyyn.

Mahtava tunne rakastella vaimoa kun herää. Olemme vaimoni kanssa analysoineet sitä, mikä miehissä kiihottaa, naitattaa vaimoaan vieraalla miehellä. Tulimme siihen tulokseen, että sen on pakko olla alkukantainen vietti, siis siitä että kun vaimo synnyttää sukuun eri miesten siittämiä lapsia, vahvistuu geenit.

Sehän on fakta, että geenit vahvistuu siten. Itse olen kerran naitattanut rakastani kaverillani, yli 10 v sitten, ja sen ajatteleminen saa minut aina extra jäykäksi. Nytten asiasta on keskusteltu, ja sovittu että kun sopiva mies ja tilaisuus löytyy, tehdään se uudestaan.

Oli upeaa olla heidän jalkovälissään, katsomassa oikein läheltä kuinka vieras kulli upposi oman vaimon sisään. Tästä asiasta keskustellaan niin valtavasti, että meitä "perverssejä" on niin paljon, että ollaankohan me sittenkään vähemmistönä, siis jos mies olisi rehellinen edes itselleen, taitaisi ajatus kummiskin kiihottaa.

Katsokaa vaikka Cuckold forum, tuhansia miehiä, joita ajatus kiehtoo. Minuakin kiehtoo ajatus että vaimo harrastaisi seksiä muiden miesten kanssa ja mielellään niin että itse näkisin tai edes kuulisin sen.

Haluaisin kuitenkin että käyttäisivät kumia. Mikään sperman nuoleminen tai edes spermaisen naisen paneminen ei ole miellyttävä ajatus. Suomalainen aisuri sivusto on olemassa. Siellä saatte keskustella foorumilla tai yksityisviestein aisankannatuksesta. Myös seuranhaku löytyy sieltä. Nautinnollisia hetkiä aisankannatuksen, vaimon jakamisen tai pariskunnan sekä kuumanvaimon auttajana. Hyvä GKR 2 miestä ja 1 nainen ihan hyvä yhdistelmä.

Kokemuksesta voin sanoa, että jos kaikki terveitä niin kyllä se ilman kumia on luonnollisin ja myös mukavin tapa. Kaverin spermoja ei tarvitse nuolla mutta kaverin liukkaille on mahtavaa päästä laskemaan omat spermat. Mieheni ei jaksa kunjoskus, paelassa meillä istu nuori komistus.

Ehdotin että tulee jatkoille ja miehestä ei trvitse välittää. Mieheni meni yläkertaan nukkumaan ja sain ekaa keertaa nuorta 24v ja me ollaan miehen kanssa 57 ja mies 66v. Kyllä olin saanut sinä yönä kunnolla. Käy useimminkin kun haluan kun mieheni on sairaana, Tykkää kun joskus annan sille piiskaa , haluu sitä ja olen ruvennut tykkäämään kun saa kokeilla kaikkea uutta.

Mieheni ei valita vaikka nuori Gigolo käy naimassa ja välillä piiskaa että tuntuu jos halun, annan sille kunnolla remmiä välillä ennenkuin halun kunnon lopetuksen että laukee mun päälle. Olen nauttinut seksistä pitkästä aikaa ja ostanutdildoja millä välillä kun innostun piiskaamaan annan nuoren ostanut kunnon dildoja ja työntänyt peppuun kunnolla kun sillä on itselläänkin niin iso mitä työntää mun anaaliin.

Nyt on kiva olla kun tulee kylään, mietin joskus roolijuttuja etukäteen, tykkää mun hepenistä ja sukista ja on saanut nuolla ja imeä joka paikasta. Olen elämäni sexsi kukkuloilla tehdessäni kaikkea kivaa. Vaimoni on "mymfo" ja haluaa jatkuvasti munaa, en pysty antamaan sitä niin paljon kun hän haluaa, Nyt ne kundit käy panemassa vaimoani pari kertaa viikossa ja joskus pääsen katselemaan tosi hurjaa menoa. Minä olen 28v ja käyn juuri vastaavanlaisen puumanaisen luona kunnolla panemassa.

On vähän vajaa 60 myös ja tykkää todella että panen. Hänen mies yrittää siinä välillä osallistua myös, mutta hänellä on ilmiselviä erektio-ongelmia. Lisäksi minulla on huomattavasti kookkaampi meisseli ; Tapaamiset aloitamme aina nauttimalla hieman skumppaa tms. Sitten jossain vaiheessa ryhdytään lääppimään ja siitä se sitten lähtee. Jaksan yleensä useamman kierroksen ja joka kierroksella hän vain kiihtyy entisestään.

Tykkää saada melaani myös anukseen, vaikka välillä sitten huohotuksen välissä joutuukin anelemaan armoa minun jyskyttäessä sitä peppua. Pitääkin laittaa viestiä, että millos seuraavan kerran. Saas nähdä, tuleeko musta aisankannattajaa tänä kesänä. Tyttökaveri on kyllä luvannut, että jollakin kesän monista festareista hän aikoo riisua pöksynsä ja antaa jollekin vieraalle miehelle. Kiihottaa jo ajatuskin ja ei kyllä millään malttaisi odotella sitä hetkeä, että tyttökaveri palaa festareilta pantuna kotiin.

On niitä vaan kaverin vaimoja,jotka haluaa. Mies vieres kahtoo ja nauttii. En ois uskonunet noin,mut jo kolmen kans. Olin kerran osallisena kun tyttöystäväsi kaltaista naista pantiin oikein kunnolla eräillä juhannusfestareilla. Kaikki tiesivät hänen olevan varattu ja ei aluksi uskallettu lämmetä hänen ilmiselvään flirttiin.

Riittävän tuiskeeseen päästyämme joku sitten kuitenkin lähti siihen mukaan ja siirtyivät pian viereiseen telttaan. Panemisen ääniä eivät edes yrittäneet vaimentaa. Heitettiin ulkopuolelta läppää vähän kettuillen. Joku heitti sille kaverille, tyyliin "että tulehan jo pois että muutkin saa, täällä on jono".

Aikansa pantuaan kundi tuli hymyillen ulos aploodien kera. Tytön pää tuli teltassa ulos ja se totesi jotain, että "noh, missäs se jono on? Kaikkia siinä panetti, joten vuorollaan vaan telttaan nussimaan. Meitä oli noin 5 kundia aluksi paikalla mutta jotenkin kummasti siinä kertyi ihmisiä enemmänkin paikalle vähintään kuuntelemaan ja ihmettelemään jakorasia operaatiota. Ei mitään hajua monta kaveria sitä tyttöä jyysti. Pidin huolen, että kortsu pysyi tiukasti päällä itse ollessani toimessa.

Kun vauhtiin oli päästy niin mimmi otti välillä parikin miestä kerralla telttaan. Seuraavana päivänä sitten kotiin oman kullan luokse. Toivottavasti oli kaltaisesi aisankannattaja. Jokohan ensi viikolla provinssirokin aikana tyttökaveri riisuu pöksynsä toiselle? Just kuulin, että siinä porukassa jonka kanssa hän sinne lähtee, hän on ainoa naispuolinen Ai että tätä aisurionnea: Tyttökaveri oli pokannut provinssissa jonkun nuoren kundin ja lähtenyt mukaan tämän kämpille, siellä homma eteni ennen pitkää vaatteiden vähenemiseen, hyväilyihin ja lopulta tyttökaveri oli levittänyt reitensä antaen miehen nauttia suloistaan.

Oli ollut kuulemma sellaista kyytiä, ettei jäänyt viimeiseksi kerraksi vieraan pedissä: Tuo juttu jossa vanhempi mies antaa vaimonsa pitää nuorta rakastajaa, kun ei itse jaksa pitää vaimoaan tyydytettynä on mielestäni ihan miehekäs teko. Siihen ei varmaan liity suoraan fantasiaa vaan ihan käytännön juttu jossa "isäntä" sallii vaimolle iloja.

Sitten tuo tumput taskussa munaansa hypläten, kun vaimo tyrkyttää itteään jokaiselle on musta hieman säälittävää. Ymmärrän kyllä siinä piilevän alistamis fantasian aisankannattaja mutta se hieman vesittyy jos muija on vaan jakorasia. Meillä homma menee kyllä pikemminkin toisinpäin vaikka molemminpuolinen lupa kyllä on.

Eli minä mies voin käydä melko vapaasti vieraissa kunhan pidän vaimon tietoisena touhuistani. Selän takana puuhaaminen ei ole sallittua. Kun hommat on täysin tiedossa, niin ei ole epäilyksiä mistään romansseista tms. Tunteet kun kuitenkin pidetään meidän välisenä juttuna. Käyn siis paria vakkaria panemassa ja useamman parin kolmantena pyöränä.

Isommissakin orgioissa olen ollut mukana vaimon kanssa ja ilman. Vaimo taas tapailee toista naista seksin merkeissä, välillä minäkin olen mukana siinä leikissä. Tärkeää on muistaa turvaseksi!

Jos näet unta että puolisosi on sinulle uskoton, on turha huolestua. Olen saanut tällaisen hullun ajatuksen, että olen miettinyt jos saisin kahta miestä, että toinen tulisi takaa ja toinen edestä tai sitten yhtä aikaa kaksi miestä samaan reikään, aikamoinen paine ainakin varmaan tuntuisi siinä jyystössä. Mielisairaudesta sanoin, että se on sanottavissa. Tämä, kuten myöhemmin käy ilmi, olisi tullut tarpeeseen. Mitä lempiseksiasentosi kertoo luonteestasi? Kun mietin asiaa, se rupesi tuntumaan kovin luonnolliselta. Spermantäytteinen nainen on tuhmuuden joku ilmentymä.

Hairykalu bdsm forum homo

Luulen, että monet muutkin on saaneet heistä tarpeekseen. Muuten, ei sinun tarvitse ollenkaan pelätä kirjoituksiesi lapsellisuutta. Häiriköt ovat tässä suhteessa ylivertaisia, mutteivät itse sitä henkisen tasonsa takia huomaa. Olisi helpompi maailma, jos sairautta ja rikollisuutta ei olisi, mutta ne vain kuuluvat elämään. Niin se vaan on. Kirjoituksesi paljastaa, että olet fiksu ihminen. Yritän kuitenkin vielä itse asiasta. Minulle tuli tilanteesta mieleeni eräitä mahdollisuuksia.

Ehkä rouva halusi kokea toisen miehen käsityksen omasta viehättävyydestään. Oli erittäin sievää katsella, kun hän masturboi. Toin hänelle sen myös selväksi. Voi olla myös, että jos hieroo saippuaa kiihottuneeseen pilluunsa, ei ole niinkään helppo lopettaa vaan täytyy jatkaa laukeamiseen asti. On myös ihan mahdollista, että rouva vain nautti, kun teki julkisesti intiimiä asiaa. Joka tapauksessa asia pani minut ajattelemaan, että ei se nyt niin sopimatonta ole.

Me ihmiset pelkäämme kaikenlaista. Jos joku on rohkeampi, hänelle kuuluu kannustus eikä moite. Ainakaan mitään kieltistä ei seurannut.

Heh, joku näkyy vaihtavan mielipiteitä itsensä kanssa. Muista nyt eka sääntö! Sulla taas on tarve kuitata joka ketjuun jotain paranoidista. Pue ittes vaikka foliohattuun jos se auttais? Täällä ihmiset haluaisi keskustella seksistä.

Ei sille voi mitään. Ajatuksesi paranoidiasta voi tässä olla oikeakin selitys. Mielisairasta ei voi järkevällä puheella saada ymmärtämään. Olen sen kokenut käytännössäkin. Olen nääs sellaisella alalla.

Jos tässä nyt uskaltais itse asiaan eli siihen saunaseuraanne. Ehkä voisin itsekin tehdä niin, riippuu kyllä tosi paljon seurasta. Aika rohkee nainen kumminkin. Ehkä hänessä on pikkuisen vilauttelijan vikaa? Taitaa sama heppu latoa tolle urakalla miinuksia: Hyvänä esimerkkinä käy tämä palstaa jo ilmeisesti vuosia piinannut, tai luultavimmin monia myös ilahduttanut massa-avaaja, joka sai alkuvuodesta lempinimen "elikkämies".

Siinäpä vasta kaveri, jolla ei ole kaikki kohdillaan. On luonnollista, että kun lukija toteaa palstan häirikköjen temmellyskentäksi, varoo itse ottamasta kantaa, ettei joutuisi samaisen ryöpytyksen uhriksi. Sinulle 10 pistettä rohkeudestasi. Tiesittekö muuten, että usein ne, jotka homottelevat toisia, tuntevat vetoa samaa sukupuolta kohtaan? Sama kuvio taitaa olla kyseessä silloin, kun väittää jotakuta mielisairaaksi Homottelu ja homokammo ovat eri asia. Homoksi tai mielisairaaksi haukkuminen on ns.

Sit kun aletaan halventaa homoja tai analysoimaan heidän käytöstään kiihkeästi niin se alkaa mielestäni kuulostamaan homokammoiselta piilohomolta. Tuskin pitää paikkansa, mitä "niuvan mies" väittää, mutta on kyllä yleinen propagandaväite. Muu nimittely paljastaa lähinnä sen, että nimittelijä on saanut tarpeekseen tai on hermostunut.

Asiayhteydestä selviää, onko kysymys asiallisesta toteamuksesta. Homoksi tai mielisairaaksi nimittely on siis ihan ok, jos on pikkasen hermostunut? En minä sanonut, että se olisii ok, vaan sanoin, että se paljastaa sanojan mielentilan. Ei ole asiallista homottelua.

Homottelu on sopimatonta nimittelyä, eikä sovi sivistyneeseen käytökseen. Sana "homottelu" jo sisältää käsityksen, että homoseksuaalisuudessa olisi jotakin kielteistä. Myöskaan homous ei ole sairaus, vaan normaali seksuaalinen suuntaus. On asiallista sanoa tarvittaessa homoa homoksi, mutta vain tarvittaessa. Lisäksi ei pidä sanoa, jos homo ei halua tiedottaa julkisesti, minkä suuntauksen mukaan toimii.

Ei varmaan heterokaan pidä siitä, jos hänen heterouttaan korostetaan. Sanaa muutenkin tarvitaan harvoin. Sen sijaan sanaa "mielisairas" tulee voida käyttää, jos sillä selitetään vahvasti poikkeavaa käytöstä. Toistan vielä mitä sanoin: Muu nimittely paljastaa sen, että nimittelijä on saanut tarpeekseen tai on hermostunut. Mielisairaudesta sanoin, että se on sanottavissa. Nimittelyä en lukenut nimiteltävän vaan nimittelijän viaksi. En sanonut, että asiayhteydestä selviäisi, millaista on asiallinen nimittely, vaan mainitsin siitä selviävän "asiallisen toteamuksen".

Ei ole asiallista nimittelyä. Tuliko tämä nyt selväksi? Aivan varmasti kaikille tuli selväksi suhteesi mielisairauteen. Oot kai elikkämies ;. Mielisairaus ei ole kenenkään vika. Johtuupa se synnynnäisistä tekijöista tai ympäristöstä, kumpaakaan ei voi valita. Miksi tämä nyt ei mene perille? Oletko mielisairas, joka ei vielä pysty sulattamaan asiaa? Loppuheittosi, että olisin elikkämies on luokaton.

Elikkämies on kiusannut palstoja pitkän aikaa. Toivomme kaikki, että hän rauhoittuisi. Muuten viestisi oli täyttä asiaa. Heh, hokasin just, mitä tarkoitit: Sairas henkilö on voittanut ja netissä en voi puolustautua. Hänelle näyttää olevan tärkeintä, että saa sotkettua keskustelua.

Ihminen, joka on aikoja sitten karkottanut oikeat ihmissuhteet, voi aina tunkeutua nettiin häiriköimään. Niin se vain valitettavasti on. Minun täytyy poistua toistaiseksi palstalta. Älä nyt poistu vielä. Kaipaamme aloituksiasi, varsinkin niitä "Olen 21v nainen, joka seurustelee vuotiaan erehäiriöisen kanssa": Niitä on hupaista lukea ja kattoa, kun jotkut ottaa ne tosissaan: Joku palstalla sitä epäili.

Olen, kysäsepä musta myös OKV- palstalta ;. Vakioaloittaja on hionut tyyliään. Jos olisit todellinen henkilö, kommenttisi olisi käsittämätön. No, ei siinä mitään, homoseksuaalisuus on ihan OK. Mutta jos tässä on kyse sellaisesta, että vaimoa lainaava mies tuntee itsensä jotenkin huonoksi mieheksi, niin se on vähän surullista. Siis että jos vaimonlainaajan pitää saada tukea omalle miehuudelleen toiselta mieheltä nuorelta, isokaluiselta jne.

Vaikka asetelma saattaa tuntua kiihottavalta, niin olisiko kumminkin kivempi tuntea itsensä riittäväksi mieheksi, joka pysty olemaan tarpeeksi hyvä mies vaimolleen?

Homosteluun en ota kantaa, kun en ole asiaa koskaan tuolta kannalta ajatellut. Jutun juju on siinä, että minulle tuottaa nautintoa kuvitella naistani toisen käsittelyssä. Kuvittelen mielessäni, kuinka naiseni kiihottuu - niin kuin kiihottuukin - valtavasti vieraasta miehestä.

Oleellista on halu tarjota nautintoa kumppanilleen. Toisaalta saan naiseni takaisin pillu turvoksissa ja tyydytettynä, mutta ah, niin kiimaisena.

Ja minä haluan naiseni juuri sellaisena. Yhdestä sessiosta ja sen muistelusta riittää nautintoa viikoiksi eteenpäin. Tämäntyyppiseen kumppanin naitattamiseen ei pysty se, jolla on huono itsetunto - ei siis reppana.

Etkö sinä saatanan kusipää ymmärrä häipyä täältä palstalta vaikka helvettiin saakka. Sinä olet pelkkä saasta. Vaimo käy yhteisesti sovituissa kokouksissa joissa vaimoni on ainut naispulinen henkilö näissä kokouksissa joihin liittyy yleensä sauna-ilta. Yleensä taksi tuo vaimon kotiin, mutta muutaman kerran kokouskaverit on tuonut vaimon kotiin kun on sammunut ja laittanut sänkyyn. Mahtava tunne rakastella vaimoa kun herää.

Olemme vaimoni kanssa analysoineet sitä, mikä miehissä kiihottaa, naitattaa vaimoaan vieraalla miehellä. Tulimme siihen tulokseen, että sen on pakko olla alkukantainen vietti, siis siitä että kun vaimo synnyttää sukuun eri miesten siittämiä lapsia, vahvistuu geenit. Sehän on fakta, että geenit vahvistuu siten. Itse olen kerran naitattanut rakastani kaverillani, yli 10 v sitten, ja sen ajatteleminen saa minut aina extra jäykäksi. Nytten asiasta on keskusteltu, ja sovittu että kun sopiva mies ja tilaisuus löytyy, tehdään se uudestaan.

Oli upeaa olla heidän jalkovälissään, katsomassa oikein läheltä kuinka vieras kulli upposi oman vaimon sisään. Tästä asiasta keskustellaan niin valtavasti, että meitä "perverssejä" on niin paljon, että ollaankohan me sittenkään vähemmistönä, siis jos mies olisi rehellinen edes itselleen, taitaisi ajatus kummiskin kiihottaa. Katsokaa vaikka Cuckold forum, tuhansia miehiä, joita ajatus kiehtoo.

Minuakin kiehtoo ajatus että vaimo harrastaisi seksiä muiden miesten kanssa ja mielellään niin että itse näkisin tai edes kuulisin sen. Haluaisin kuitenkin että käyttäisivät kumia. Mikään sperman nuoleminen tai edes spermaisen naisen paneminen ei ole miellyttävä ajatus. Suomalainen aisuri sivusto on olemassa. Siellä saatte keskustella foorumilla tai yksityisviestein aisankannatuksesta. Myös seuranhaku löytyy sieltä. Nautinnollisia hetkiä aisankannatuksen, vaimon jakamisen tai pariskunnan sekä kuumanvaimon auttajana.

Hyvä GKR 2 miestä ja 1 nainen ihan hyvä yhdistelmä. Kokemuksesta voin sanoa, että jos kaikki terveitä niin kyllä se ilman kumia on luonnollisin ja myös mukavin tapa. Kaverin spermoja ei tarvitse nuolla mutta kaverin liukkaille on mahtavaa päästä laskemaan omat spermat. Mieheni ei jaksa kunjoskus, paelassa meillä istu nuori komistus. Ehdotin että tulee jatkoille ja miehestä ei trvitse välittää. Mieheni meni yläkertaan nukkumaan ja sain ekaa keertaa nuorta 24v ja me ollaan miehen kanssa 57 ja mies 66v.

Kyllä olin saanut sinä yönä kunnolla. Käy useimminkin kun haluan kun mieheni on sairaana, Tykkää kun joskus annan sille piiskaa , haluu sitä ja olen ruvennut tykkäämään kun saa kokeilla kaikkea uutta.

Mieheni ei valita vaikka nuori Gigolo käy naimassa ja välillä piiskaa että tuntuu jos halun, annan sille kunnolla remmiä välillä ennenkuin halun kunnon lopetuksen että laukee mun päälle. Olen nauttinut seksistä pitkästä aikaa ja ostanutdildoja millä välillä kun innostun piiskaamaan annan nuoren ostanut kunnon dildoja ja työntänyt peppuun kunnolla kun sillä on itselläänkin niin iso mitä työntää mun anaaliin.

Nyt on kiva olla kun tulee kylään, mietin joskus roolijuttuja etukäteen, tykkää mun hepenistä ja sukista ja on saanut nuolla ja imeä joka paikasta. Olen elämäni sexsi kukkuloilla tehdessäni kaikkea kivaa. Vaimoni on "mymfo" ja haluaa jatkuvasti munaa, en pysty antamaan sitä niin paljon kun hän haluaa, Nyt ne kundit käy panemassa vaimoani pari kertaa viikossa ja joskus pääsen katselemaan tosi hurjaa menoa.

Minä olen 28v ja käyn juuri vastaavanlaisen puumanaisen luona kunnolla panemassa. On vähän vajaa 60 myös ja tykkää todella että panen. Hänen mies yrittää siinä välillä osallistua myös, mutta hänellä on ilmiselviä erektio-ongelmia.

Lisäksi minulla on huomattavasti kookkaampi meisseli ; Tapaamiset aloitamme aina nauttimalla hieman skumppaa tms. Sitten jossain vaiheessa ryhdytään lääppimään ja siitä se sitten lähtee. Jaksan yleensä useamman kierroksen ja joka kierroksella hän vain kiihtyy entisestään. Tykkää saada melaani myös anukseen, vaikka välillä sitten huohotuksen välissä joutuukin anelemaan armoa minun jyskyttäessä sitä peppua. Pitääkin laittaa viestiä, että millos seuraavan kerran. Saas nähdä, tuleeko musta aisankannattajaa tänä kesänä.

Tyttökaveri on kyllä luvannut, että jollakin kesän monista festareista hän aikoo riisua pöksynsä ja antaa jollekin vieraalle miehelle. Kiihottaa jo ajatuskin ja ei kyllä millään malttaisi odotella sitä hetkeä, että tyttökaveri palaa festareilta pantuna kotiin. On niitä vaan kaverin vaimoja,jotka haluaa. Mies vieres kahtoo ja nauttii. En ois uskonunet noin,mut jo kolmen kans.

Olin kerran osallisena kun tyttöystäväsi kaltaista naista pantiin oikein kunnolla eräillä juhannusfestareilla. Kaikki tiesivät hänen olevan varattu ja ei aluksi uskallettu lämmetä hänen ilmiselvään flirttiin. Riittävän tuiskeeseen päästyämme joku sitten kuitenkin lähti siihen mukaan ja siirtyivät pian viereiseen telttaan. Panemisen ääniä eivät edes yrittäneet vaimentaa. Heitettiin ulkopuolelta läppää vähän kettuillen. Joku heitti sille kaverille, tyyliin "että tulehan jo pois että muutkin saa, täällä on jono".

Aikansa pantuaan kundi tuli hymyillen ulos aploodien kera. Tytön pää tuli teltassa ulos ja se totesi jotain, että "noh, missäs se jono on? Kaikkia siinä panetti, joten vuorollaan vaan telttaan nussimaan. Meitä oli noin 5 kundia aluksi paikalla mutta jotenkin kummasti siinä kertyi ihmisiä enemmänkin paikalle vähintään kuuntelemaan ja ihmettelemään jakorasia operaatiota. Ei mitään hajua monta kaveria sitä tyttöä jyysti. Pidin huolen, että kortsu pysyi tiukasti päällä itse ollessani toimessa.

Kun vauhtiin oli päästy niin mimmi otti välillä parikin miestä kerralla telttaan. Seuraavana päivänä sitten kotiin oman kullan luokse. Toivottavasti oli kaltaisesi aisankannattaja. Jokohan ensi viikolla provinssirokin aikana tyttökaveri riisuu pöksynsä toiselle? Just kuulin, että siinä porukassa jonka kanssa hän sinne lähtee, hän on ainoa naispuolinen Ai että tätä aisurionnea: Tyttökaveri oli pokannut provinssissa jonkun nuoren kundin ja lähtenyt mukaan tämän kämpille, siellä homma eteni ennen pitkää vaatteiden vähenemiseen, hyväilyihin ja lopulta tyttökaveri oli levittänyt reitensä antaen miehen nauttia suloistaan.

Oli ollut kuulemma sellaista kyytiä, ettei jäänyt viimeiseksi kerraksi vieraan pedissä: Tuo juttu jossa vanhempi mies antaa vaimonsa pitää nuorta rakastajaa, kun ei itse jaksa pitää vaimoaan tyydytettynä on mielestäni ihan miehekäs teko.

Siihen ei varmaan liity suoraan fantasiaa vaan ihan käytännön juttu jossa "isäntä" sallii vaimolle iloja. Sitten tuo tumput taskussa munaansa hypläten, kun vaimo tyrkyttää itteään jokaiselle on musta hieman säälittävää. Ymmärrän kyllä siinä piilevän alistamis fantasian aisankannattaja mutta se hieman vesittyy jos muija on vaan jakorasia. Meillä homma menee kyllä pikemminkin toisinpäin vaikka molemminpuolinen lupa kyllä on.

Eli minä mies voin käydä melko vapaasti vieraissa kunhan pidän vaimon tietoisena touhuistani. Selän takana puuhaaminen ei ole sallittua. Kun hommat on täysin tiedossa, niin ei ole epäilyksiä mistään romansseista tms. Tunteet kun kuitenkin pidetään meidän välisenä juttuna. Käyn siis paria vakkaria panemassa ja useamman parin kolmantena pyöränä.

Isommissakin orgioissa olen ollut mukana vaimon kanssa ja ilman. Vaimo taas tapailee toista naista seksin merkeissä, välillä minäkin olen mukana siinä leikissä. Tärkeää on muistaa turvaseksi! Onhan se nyt vaan mielettömän kiihottavaa ylipäätään nähdä kun nainen oli se vaimo tai ei saa kunnolla aisaa usealta mieheltä.

Se on sellainen porno-meininki. Varsinkin jos sitten leikitään spermalla ja heitetään sitä naamalle, rinnoille, nielusta alas ja kyllä myös sinne pilluun ja pyllyyn. Spermantäytteinen nainen on tuhmuuden joku ilmentymä. Olen 50 v mies ja olen jo vuosia harrastanut kolmantena pyöränä oloa. Homma alkoi taannoin tämän suomi24 edesmenneellä sokkotreffipalstalla: Vähän jänskätti ensin, vaikka oltiinkin ihan kahdestaan, mutta kyllä oli namia kun mielessä oli että rouva sai luvalla vierasta.

Seuraavalla kerran jälkeen rouva sanoi, että oli jättänyt puhelimen pälle ja mies oli kuunnellut koko ajan. Se oli jotenkin niin kiihottavaa, että käskin soittaa heti uudelleen ja sitten naitiin kauan. Myöhemmin mies tuli mukaan ja sekin oli hyvää. Sen jälkeen olen harrastanut tuota usein eri naisten kanssa, ja myöntää täytyy, että edelleen kiihottavinta on naida jonkun toisen rouvaa samalla kun tietää sen miehen kuuntelevan puhelimessa ja odottavan vaimoaan aamuyöksi kotiin.

Pari kertaa juttu on kääntynyt vielä ylösalaisin: Eli en varmastikaan vastannut mihinkään kysymkseen, mutta halusin vain kertoa että se vaimo luvalla vieraissa kuvio kiihottaa myös toisinpäin. Jotenkin paljon enemmän kuin satunnainen kapakkapano.

Sauna seksiä vaimo sai vierasta homoseksuaaliseen

: Sauna seksiä vaimo sai vierasta homoseksuaaliseen

Sauna seksiä vaimo sai vierasta homoseksuaaliseen Panoseuraa seksiseura homoseksuaaliseen oulu
Sauna seksiä vaimo sai vierasta homoseksuaaliseen Homoseksuaaliseen vaaleanruskea vuoto tallinn escort
Sauna seksiä vaimo sai vierasta homoseksuaaliseen Meilläkin tuttavapiirissä kolme tällaista pari, joista tiedämme varmasti. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Huoneessa ennen ravintolaan menoa rouva meikkaa itsensä huolellisesti ja pukee hieman läpinäkyvän ja lyhyenpuoleisen mekkonsa alle seksikkään korsetin ja sukat. Eikö käyttämäsi ehkäisymenetelmä sovi sinulle? Vakioaloittaja on hionut tyyliään.
Hieronta ei seksi gay pikapano video Shemale shemale quntele gay
Seksi chat ilmainen kiihkeä homo mies Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Olin kyllä varautunut siihen, että alaikäinen, joka käyttää pistejonoa nimimerkkinään ja jättää lauseesta loppupisteen pois, taas väittaisi, että kirjoittelen fantasioita. Heitettiin ulkopuolelta läppää vähän kettuillen. Meillä mieheni kanssa harrastamme fantasiointia, että minulla on vieras mies. Sinä olet pelkkä saasta. Niille ei vain voi mitään.